POSTCARD - customized for web

We've designed a special day just for our friends and family who are young at heart!

With a variety of classes, vendors and prizes, this is a day you won't want to miss. Check out the day's schedule and more below.

Schedule of Events

Morning

10:15  Chair Exercise with Jeannie (45 minutes)

10:30  Plant Based Diet Seminar with Tea and Michael (30 minutes)

11:00  Self-Defense with Holly (90 minutes)

11:00  Fall Prevention with Chrissy Taylor, Sentara (30 minutes)

11:30  Plant Based Diet Seminar with Tea and Michael (30 minutes)

Afternoon

12:00  Fall Prevention with Chrissy Taylor, Sentara (30 minutes)

12:30  Chair Exercise with Darlene (30 minutes)

  1:00   BINGO in the Gym with Doug (60 minutes)

  1:30   Plant Based Diet Seminar with Tea and Michael (30 minutes)

  2:00   Shallow Water Aerobics with Mary Ellen (60 minutes)

  2:30   Plant Based Diet Seminar with Tea and Michael (30 minutes)

An assistant will be available in the Wellness Center from 10:00 am until 3:00 pm to provide information and assistance on the use of our machines.

Vendors

Shenandoah Tours - Trips for Seniors

Go-Ahead Tours - Trips for Seniors

Sunshine Tours - Trips for Seniors

American Cruise Lines - Trips for Seniors

Alleghany Highlands HomeCare

Whimsical Ways Travel

Scott Hill Retirement Community

  • Facility Information 

Office on Aging

Sentara

Americare Plus

Highland House

Heirloom Food

  • Fresh-baked Cinnamon Rolls

3A Gourmet Italian Ice

White Oak Dairy

  • Handcrafted Goat Milk Soap, washcloths, and soap-filled washcloths

Heming Ew Farm

  • Chinese Dumplings

Clifton Forge Little League

  • Hot Dogs, BBQ, Chips, Drinks

Food for purchase on-site, including Hot Dogs, BBQ, Chips and Drinks, to be provided by the Clifton Forge Little League, Chinese Dumplings from Heming Ew Farm, and Italian Ices from 3A Gourmet Italian Ice.

Be sure to check back for more information on Vendors!